CCEI, care oferă de câțiva ani dispozitive conectate în camera tehnică (controlere LED, panouri multifuncționale etc.), introduce pentru sezonul următor un nou univers de dispozitive independente și interconectate: Vigipool. 

Universul Vigipool: ce este?

Cu Vigipool (sau VP), CCEI oferă un set de dispozitive automatizate și conectate care comunică între ele și formează împreună o cameră tehnică completă, care poate fi controlată cu smartphone-ul tău, cu o singură aplicație.

Într-adevăr, toate dispozitivele din universul Vigipool sunt configurate cu o singură aplicație pentru smartphone, care evoluează în funcție de dispozitivele din instalație. Această aplicație face posibilă controlul și gestionarea dispozitivelor de oriunde în lume (dacă dispozitivele sunt conectate la Wifi) și de a aduce liniște sufletească utilizatorului datorită controlului permanent al piscinei sale.

O soluție personalizabilă și scalabilă în timp:

Fiecare zonă este unică, fiecare proiect are termene specifice, bugetul sau spațiul disponibil. Acesta este motivul pentru care oferta Vigipool a fost conceput pentru a se adapta tuturor. Astfel, utilizatorul și instalatorul pot alege dintre mai multe dispozitive disponibile: panou electric mai mult sau mai putin echipat, tratarea apei prin electroliza sau injectarea de clor lichid, analiza completă a pH/ORP/T°C sau analiza dispozitivului dedicat. O cameră tehnică ca la carte!

Instalați,implementați, simplificați:

Instalarea dispozitivelor conectate în camera tehnică poate deveni rapid o bătaie de cap dacă detaliile nu au fost planificate înainte (priză Wifi sau RJ45 în camera tehnică) iar conectarea între mai multe dispozitive necesită anumite abilități electrice: ce tip de aservire? cum să obțineți un contact?

Cu Vigipool, CCEI dorește să simplifice cât mai multe posibilități de montare încăperi tehnice conectate. De exemplu, toate dispozitivele sunt alimentate permanent fără a avea nevoie de servoservire electrică între ele și comunică fără o conexiune prin cablu.

În sfârșit, pentru conexiunea Wifi, CCEI oferă un gateway Wifi pe distanțe lungi care permite dispozitivelor din camera tehnică să fie conectate la rețeaua Wifi chiar și la mai mult de 50 de metri.

Cu această nouă ofertă, CCEI oferă o soluție globală care permite automatizarea tuturor componentelor esențiale ale încăperii tehnice, păstrând în același timp instalarea simplă.

În concluzie: liniște și plăcere pentru utilizator, economie de timp și service pentru instalator.

CCEI
România