Piscina conectată la dispoziția dumneavoastră!

Pentru a face viața mai ușoară proprietarilor de piscine, sunt dezvoltate din ce în ce mai multe metode pentru a ușura aceste sarcini, necesitând prezența dumneavoastră din ce în ce mai puțin.

Astăzi, automatizarea locuinței face posibilă optarea pentru o piscină conectată, capabilă să gestioneze atât întreținerea, cât și iluminarea piscinei fără a fi nevoie să mergi în camera tehnică. Automatizarea casei face posibilă preluarea de la distanță a tuturor funcțiilor unei piscine, cum ar fi temperatura, nivelul pH-ului, iluminarea, timpul de filtrare sau chiar controlul electrolizei.

A avea o piscină conectată este sinonim cu autonomie. De fapt, piscina dumneavoastra poate fi controlată de la distanță direct de pe smartphone, în orice moment. Datorită aplicațiilor conectate la produsele noastre, puteți atât să urmăriți piscina dumneavoastra în timp real, cât și să vă bucurați de ea 100% după o configurare completă a dispozitivelor dumneavoastră.

Avantajul de a avea o piscină conectată este confortul acesteia. Uitați să mai mergeți în camera tehnică și lăsați-vă dispozitivele să se ocupe de tot. Nu va mai mai faceti griji pentru nimic.

TILD
OFI LIGHT
BRIO WIL
METEOR 100
METEOR 300
PHILEO VP

UNIVERSUL VIGIPOOL-Piscina ta 4.0!

GĂSIȚI PRODUSUL POTRIVIT PENTRU PISCINA DUMNEAVOASTRĂ