120000 de proiectoare fabricate pe an

Iluminatul LED este o soluție perfectă pentru a economisi energie electrică, având în același timp un sistem performant.

LED-urile sunt cea mai inovatoare tehnologie de economisire a energiei, care poate ajunge la economii de pana la 75%.

Cu proiectoarele LED CCEI pentru piscine monocromatice sau multicolore, puteți realiza un mediu luminos și unic.

Producem o gamă largă în de proiectoare puternice potrivite pentru toate tipurile de piscine.

Suntem pionieri în iluminatul cu LED pentru piscine, pentru a oferi una dintre cele mai largi game de proiectoare din lume, satisfacând astfel nevoile tuturor clientilor nostri.

Peste 120.000 de proiectoare sunt fabricate și comercializate în fiecare an în peste 45 de țări! Cu peste 90 de referințe disponibile, suntem poziționați ca lider mondial în iluminatul LED.

O gamă în continuă evoluție

Investițiile noastre permanente în cercetare și dezvoltare ne oferă posibilitatea de a îmbunătăți continuu soluțiile noastre de iluminat cu LED.

În ultimii ani, am adăugat în special alb cald în proiectoare color, securitate termică integrată pentru o mai mare fiabilitate și pe lângă modelele care folosesc tehnologia Bluetooth producem și modele care folosesc tehnologia Wi-Fi.

In ultimii ani, odată cu apariția LED-urilor, spoturile cu înșurubare încep sa înlocuiască treptat spoturile PAR56.  Poziționați foarte devreme în acest segment, avem acum o gamă completă de proiectoare cu șurub pentru a îndeplini diverse cerințe ale pieței.

proiectoare complete par56

Lumini LED par56

Proiectoare nișă par56

Proiectoare înșurubare

mini-proiectoare înșurubare,switch plug in pool

Sistem control LED

GĂSIȚI PRODUSUL POTRIVIT PENTRU PISCINA DUMNEAVOASTRĂ