BLEU ELECTRIQUE ROMANIA

LIDER EUROPEAN în producerea de echipamente pentru piscină.

BLEU ELECTRIQUE ROMANIA este filiala unei companii franceze de peste 40 de ani sub marca CCEI Bleu Electrique care si-a început activitatea în România în 2002. Compania noastră creează și produce echipamente pentru piscine publice și private.

Începând cu anul 2004, firma noastră a pus bazele unui departament de producție, a investit în oameni, produse și echipamente, având astăzi la dispoziție personal cu înalta calificare și o unitate de producție modernă în care pot fi echipate tablouri electrice complexe și echipamente de tratarea a apei .

Folosind produse și echipamente de o înalta calitate de la producători consacrați (Shneider Electric, ABB, Finder), produsele noastre sunt capabile să răspundă exigențelor actuale și celor de viitor, în ceea ce privește alimentarea pompelor de filtrare , a proiectoarelor , precum și a sistemelor de dozare și reglare automată ( pH , clor , oxigen activ ) , precum și sisteme de dezinfectare a apei pe baza de radiații UV , sisteme ce contribuie la reducerea substanțială a consumului de produse destinate tratamentului chimic.

Compania CCEI are experiență în electromagnetism, chimie, fizică și deține mai multe brevete industriale.

Recunoscută ca un inovator, mereu fidel spiritului de pionierat al președintelui său, și un brand lider în sectorul piscinelor, CCEI este astăzi o companie industrială de 25 mil euro, care exportă, sau produce direct în peste 40 de țări, are aproximativ 120 de angajați si investește 10% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare.

LIDERI MONDIALI

CCEI, o industrie fondată în 1973 la Marsilia, s-a remarcat de-a lungul anilor în domeniul tablourilor electrice pentru piscine.

In 1995 firma a fost achiziționată de Dl. inginer Emmanuel Baret, care în câțiva ani a dat un impuls puternic companiei, specializata în sectorul componentelor pentru piscine, devenind un pionier în domeniul iluminatului subacvatic cu LED și electroliza salinelor.

Expansiunea CCEI a început în 1999, iar în a doua decadă a anilor 2000, după deschiderea fabricii de producție din România în 2004, a continuat proiectul, creând filiale în Maroc, Canada, Statele Unite ale Americii, Spania, Italia în timp ce deschiderea filialei din Germania va avea loc în perioada următoare.

Relațiile noastre cu colaboratorii, clienții și furnizorii noștri se bazează pe două valori esențiale: încredere și respect.

Misiunea CCEI România este să ofere soluții inteligente și durabile, care le oferă clienților noștri puterea de a profita la maximum de resursele esențiale ale vieții.

Ambiția noastră este să putem contribui la dezvoltarea durabilă și sustenabilă a industriei piscinelor. În colaborare cu constructori si alte categorii profesionale, căutăm și realizăm soluții pentru reducerea consumului de energie în apă și minimizarea impactului acesteia asupra mediului.