AUTOMATISME PENTRU PISCINA

Termoreglare: un proces stăpânit de mai bine de 15 ani
De mai bine de 15 ani, am integrat în panourile noastre Timeo (fostul Meteor) un program care adaptează durata zilnică de filtrare în funcție de temperatura apei.

Menținerea unui nivel stabil al apei pe tot parcursul sezonului este dificilă dar foarte necesară pentru siguranța echipamentului. Evaporarea, înotul și operațiunile de întreținere sunt toți parametrii care au impact asupra nivelului apei. Pentru a automatiza această sarcină, optați pentru un regulator de nivel care va asigura menținerea nivelului optim pentru funcționarea pompei de filtrare.

Tablouri electrice

Avem grijă de piscinele dumneavoastră cu pasiune din 1973.

Tabloul electric este un element fundamental pentru instalarea piscinei; de fapt, permite, în funcție de nevoile personale, controlul filtrării și a tuturor elementelor conectate la aceasta (ex: lumini, electroliza, dozare etc.).

Calitatea componentelor selectate de noi, ascultarea continuă a nevoilor instalatorilor și 50 de ani de experiență, ne permit să realizăm panourile inteligente, ergonomice, care sunt acum cunoscute și apreciate în toată Europa.

Am fost alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta cum să gestionați circulația, timpii de filtrare și accesoriile compartimentului tehnic, însa din 1999 ne ocupăm și de tratarea apei prin dezvoltarea de sisteme de dozare și electrolizoare de sare.

Astăzi produsele noastre, care pot fi controlate și de la distanță, sunt soluția ideală pentru a vă trata automat piscina după cum doriți.

Începând din toamna anului 2021 a fost lansat universul VigiPool, noua gamă de produse interconectate și automate care te vor proiecta în viitor.

Calitatea apei

Calitatea apei din piscina ta este importanta, din punct de vedere al sanatatii si al placerii de a fi in apa.

De mai bine de 20 de ani CCEI creează și produce electrolizoare cu sare, pentru a vă oferi o apă curată, sănătoasă și cristalină și pentru a elimina grija de a vă trata piscina.
Produsele noastre vă vor ajuta să automatizați procesul de dezinfecție și curățare a apei, folosind minimum de energie și substanțe chimice.

Pentru a satisface nevoile tuturor, CCEI oferă, de asemenea, o gamă largă de produse de dozare automată.

Alege tratamentul care ti se potriveste cel mai bine, uita de toata bataia de a transporta substante chimice si bucura-te doar de apa ta limpede.

Electrolizoare+Celula Zelia

Electrolizoare Compacte

Electrolizoare/reglare PH

Electrolizoare Inteligente

Aparate - reglare/dozare

Reglare PH

Analiza/reglarea ORP

Panouri electrice multifuncționale

Tablouri Inteligente

Tablouri monofuncționale

Aparate reglare nivel

Universul VigiPool

GĂSIȚI PRODUSUL POTRIVIT PENTRU PISCINA DUMNEAVOASTRĂ